27.06 2019 kl.6,30

17/6 ca. en uge før forventet fødsel

Runar

Runar

Áma Lóa

parring

1. fødte, han 14 dage gammel

2. fødte, han, 14 dage gammel

3. fødte, lille pige, 14 dage

4. fødte, han, 14 dage

5. fødte, han, 14 dage

Hygge med Rose

Hygge med Else

Hygge m. Gabriel

Hilser på onkel Skjanni

5 1/2gammel

7 1/2 uge

Mári Bjorri

Máni Matti

Meyja Bera

Mósi Draugur

Myrkur Glampi

02/09   

Nu er alle hvalpene rejst hjemmefra i denne weekend bortset fra Björri, som skal til Holland og bo sammen med sin far.

Alle har fået gode hjem, og der har været mange, der næsten ikke kunne vente til det blev weekend. Áma Loa rejser hjem til sin egen familie om små 14 dage. Jeg tror også, der er nogen der glæder sig her.

Sidste hvalp rejser, når hans rabiesvaccination er 3 uger gammel. Han kan først vaccineres, når han er 12 uger,


19/8  

Endelig nyt igen. Der er sket meget, hvalpene udvikler sig med lynets hast og kræver mere og mere pasning/samvær og nye oplevelser daglig. De er nu blevet chipmærket og hver hvalp har fået sit navn, Nu arbejder vi på at finde ud af, hvilken familie den enkelte hvalp passer bedst til. En enkelt har dog bestemt sin nye familie. Født som nr. 5 Mári Björri rejser til Holland ned til sin far.   

    

1/8   

Der er gået et stykke tid. Det har været en meget travl tid med mange besøg af interesserede hvalpekøbere. Det har været meget svært at vælge familier til hvalpene, da alle familier har været gode på hver sin måde. Men nu har vi fundet en god familie til alle hvalpene. En hvalp kommer ned til sin far i Holland. En anden kommer hjem til en familie, som har fået hvalp herfra for ti år siden og som nu ønsker hund nr. 2. De to hvalpefamilier var det ikke svært at sige ja til.

Men det har været svært at vælge hjem til de sidste 3, men nu har vi truffet vores beslutning.

En kommer til Ålborg til et ungt par, hvor en eller begge er hjemme det meste af tiden. En anden til Holstebro til et par, der lige er gået på pension/efterløn og lige har mistet den hund, de havde, og den tredje kommer til Odense også til et ungt par, hvor manden arbejder hjemmefra eller har mulighed for at tage hunden med sig.

Hvalpene er nu 5 uger og stortrives. De er flyttet fra mit soveværelse og ind på vores kontor, hvor havedøren kan stå åben, når vejret er til det. De er selvfølgelig også begyndt at få hvalpemad og får allerede serveret 3-4 gange om dagen. De kræver mer og mer opmærksomhed og vores hvalpekøbere er selvfølgelig velkomne til enhver tid.


17/7

Så er hvalpene ved at være 3 uger. De kan høre og de har fået åbnet øjnene og kan se nu. De kan næste gå oppe på benene. De knurrer og gør lidt. Udviklingen går stærkt nu. Se de nye billeder og videoer.

10/7

Så er der gået næsten 14 dage. Hvalpene stortrives og Áma Lóa er en supergod mor. Vi hører næsten ikke hvalpene selv og hvalpekassen står lige ved siden af min seng. De får den pasning og pleje, de har brug for. De vejer omkring 1 kg hver nu.

Der er dog ved at komme mere liv i hvalpekassen nu, de er så småt ved at åbne deres øjne, og de er begyndt så småt at komme op på de meget usikre små ben.    


27/6

Áma Lóa har født 5 dejlige hvalpe i nat. 4 hanner og en tæve. Alle sorte med mere eller mindre hvidt, De bliver sandsynligvis det, man kalder tricolour.  


17/6

Vi har været ved dyrlægen i dag og alt ser fint ud. Hun mener, Áma Lóa venter 5 hvalpe først i næste uge. Det bliver spændende. Er du interesseret i at købe en af hvalpene er du velkommen til at kontakte os   


3/6

Nu kan man begynde at se en mave

     


  20/5

Nu viser Áma Lóa sikre tegn på at vente hvalpe 😀


Så er parring lykkes den 25. og 26. April 2019.

 Nu må vi bare vente på de første tegn på graviditet. Der er en god chance for vi venter hvalpe sidst i juni fra meget velfungerende forældre. Áma Lóa er en meget rolig og velopdragen hund, der som de fleste if'ere udtrykker deres mening gennem snak og ind imellem også gøen. Myrkur, kaldet Runar, faldt jeg for på på en tur til Holland , hvor vi var på en gåtur med en del andre if'ere. Jeg faldt for hans afbalancerede og venlige tilgang til andre hunde af begge køn og imødekommenhed overfor mennesker. At de så samtidig er en genetisk spændende kombination, gør jo ikke valget dårligere. Runar er sort - hvid og Áma Lóa er tricolour, så hvalpene bliver tricolour som deres mor.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Tommy og malena | Svar 04.07.2019 19.25

Hei😀 er alle hundene reservert?

Mvh Tommy og malena

Kim Aanum Ravnskjær | Svar 26.06.2019 20.59

Hej det var mig der ringede for at høre om vi kunne komme og se jeres hunde med henblik på at købe en af jeres hvalpe mit tlf nr 28518927 Kim og lillian

Tove | Svar 22.05.2019 14.15

Tillykke Else. Det bliver spændende og Runar er da ud over sit gode sind også mega flot. Flot par. Jeg glæder mig til at følge det.

else 22.05.2019 16.40

Tak Tove

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

19.07 | 10:41

Skønne nye billeder! Samt en fantastisk idé med video også ☺️

...
18.07 | 11:53

Hei‼️ Sølvi fra Norge her. Har du fremdeles ledige valper? I såfall er jeg veldig interessert😄

...
09.07 | 10:31

Hej Else
først nu får jeg kigget på jeres hjemmeside og ser de skønne små - og de smukke forældre STORT TILLYKKE med dem. Jeg glæder mig til at se dem

...
04.07 | 19:25

Hei😀 er alle hundene reservert?

Mvh Tommy og malena

...
Du kan lide denne side