Dögun leger m. Vilji

Gæfa studerer hundekurven

mere leg med Vilji

Glossa

Gæfa, som næsten har ørerne oppe

Sokka og Gráni. De 2 største!

Vilji

Vilji og Sokka

Gráni og Vilji

Glossa

Gráni

Gæfa

21/04 2010
Det er længe siden, jeg har skrevet noget sidst. Jo større hvalpene, bliver des mere tid kræver hvalpene. De fleste hvalpekøbere har også været flittig til at besøge os , det vil sige hvalpen bliver hilst på først, så bliver der altid tid til at hilse på os og de voksne hunde bagefter 😀.

Hvalpene er nu blevet chipsmærket, og de har været med på en køretur til dyrlæge for at få en sundhedsundersøgelse og blive vaccineret 1. gang. Hun havde kun ros til hvalpene, både for deres sundhedstilstand og for deres socialicering.

Så nu er de ved at være klar til at rejse hjemmefra. Vilji bliver hentet på fredag til Herning og Gæfa på lørdag til Jægerspris. Gráni rejser på mandag til Flade på Mors. Fredag d, 30/4 rejser Sokka til Hjørring og endelig rejser Glossa til Års den 8/5. Det er dejlig de ikke rejser den samme weekend. Det ville være hårdt både for os og ikke mindst for Dögun. Dögun er stadig meget glad for hvalpene. De dier ikke mere, men hun leger meget med dem og er utrolig opmærksom, hvis en kommer til at give et forkert piv.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

19.07 | 10:41

Skønne nye billeder! Samt en fantastisk idé med video også ☺️

...
18.07 | 11:53

Hei‼️ Sølvi fra Norge her. Har du fremdeles ledige valper? I såfall er jeg veldig interessert😄

...
09.07 | 10:31

Hej Else
først nu får jeg kigget på jeres hjemmeside og ser de skønne små - og de smukke forældre STORT TILLYKKE med dem. Jeg glæder mig til at se dem

...
04.07 | 19:25

Hei😀 er alle hundene reservert?

Mvh Tommy og malena

...
Du kan lide denne side